// How I found myself //

// How I found myself //

Začetek bloga je bil zame zelo velik korak, ampak na začetku se enostavno nisem zavedala v točno kakšno smer želim iti. Moda je bila moja strast in še vedno je, ampak ko si v vodah blogerstva obstaja toliko stereotipov, da se je včasih že težko izogniti tem stereotipom. Najtežje je seveda na začetku bloganja, ko še ne veš točno kdo si in kako se lotiti vsega skupaj. Itak, da se zgleduješ po drugih puncah, ki so že dalj časa v tem in so uspešne na tem področju. 

Odkrito rečeno sem zdaj na točki, ko sem točno jaz jaz. Sem kdor sem in se ne oziram na govorice in na 99% Instagram fotk, ki so na trending strani od Instagrama. Da sem do te točke prilezla je trajalo natančno dve leti.  Super fun proces 😀

Kaj pravzaprav sem mislila s stereotipi na začetku?

Modne blogerke s(m)o znane po tem, da se fotkamo na ulicah, pred kakšno popolno stavbo, ki nam paše v Instagram feed (po vsej verjetnosti naj bo pastelna!), vedno smo urejene in vsak styling je sestavljen iz toliko plasti, da že komaj dihamo. 

Yup, this is my world.

Vedno sem razmišljala that’s not me, ampak nekako nisem želela izstopati. Enostavno nisem si upala. Ampak, zakaj pravzaprav blogam? Blogam zaradi tega, ker želim biti kdor pač sem, želim biti kreativna in ljubiti to kar delam. To je moja strast.

Zakaj pa bi morala biti ista kot vse ostale? Zakaj bi morala slediti tem “nenapisanim pravilom”? Zakaj bi morala posneti enako fotko kot vse ostale punce na Instagramu že stotič, samo zaradi všečkov. Zakaj bi morala potovati v določene države, samo da se postavim na isto mesto kot 1000 drugih blogerk, da ujamem fotko, ki ne bo izražala popolnoma nobene kreativnosti.

Iz te strasti je postalo bloganje moje delo / predvsem fotografiranje in Instagram. Punce enostavno stopiti morate iz svoje cone udobja in začeti delati to kar imate rade, ampak na svoj edinstven način! You only live once, make it worth it!  Preden začneš, razmisli kdo si, zakaj si posebna, zakaj pravzaprav želiš to začeti.

Ne zatiraj sama sebe, zaradi pritiska družbe. Be who YOU are.

Lep večer ti želim.

Share:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja