– Beauty candy shop: My favourite beauty place –

– Hej hej –

Danes te lahko ponovno razveselim z novo rubriko imenovano ”beauty candy shop. Kot ti že ime pove, bo rubrika govorila o lepoti in lepotnih izdelkih, ki jih uporabljam. Na žalost nisem največja uporabnica make-upa, tako, da kakšnih makeup tutorialov ne bo na Sweetannesblogu.

Za razkriti imam kar nekaj lepotnih izdelkov, ki so postali del moje lepotne rutine. To so moji ”lepotni cukrčki”, ki jih moram enostavno deliti s teboj !

Nimam pa za razkriti samo lepotnih cukrčkov v obliki izdelkov. Kot si že iz naslova razbrala je današnja objava posvečena mojemu najljubšemu salonu, kjer skrbijo profesionalne roke za mojo dobro počutje in najlepše trepke v mestu Maribor. Salon se imenuje Hiša lepote in ga najdeš na Levčevi ulici 14 (Pobrežje).   

Kako sem pravzaprav našla Hišo lepote? Na Facebooku sem zasledila Nino Roškar, ki redno skrbi za promocijo same lepotilnice in me je navdušila s fotkami trepk, ter samimi fotografijami salona.

Koga najdeš v salonu ?

V salonu so zaposlene tri profesionalke na lepotnem področju. Nina Roškar, ki je lastnica salona (obvlada podaljševanje trepalnic in oblikovanje obrvi) s fantom Gorazdom, ki skrbi za računovodstvo. Potem (še ena 😀 ) Nina K., ki je pa moja lash stilistka. Nova kozmetičarka Monika skrbi za nege obraza, pedikure, klasične masaže … Zaradi nove ukrepitve ima sedaj globinska nega posebno ceno 😉 V salonu najdeš manjši modni butik, kjer je zaposlena študentka Kerstin, ki skrbi za oblačila in njihovo prodajo, ter fotke. Manjša skupina, ki poskrbi za vse tvoje lepotne in modne želje.

Kaj vse nudijo ?

Salon ne nudi samo podaljševanja trepalnic, ampak tudi razne storitve: nitkanje obrvi, oblikovanje obrvi s pinceto, vihanje trepalnic, klasične pedikure (tudi medicinske), depilacije z nežnimi voski, nege obraza (s profesionalno Afrodita kozmetiko), razne masaže (terapevtske, klasične, anticelulitne, delne, obrazne …). V glavnem ni da ni !

Moje izkušnje

Ob podaljševanju trepalnic sem izkusila globinsko čiščenje v Hiši lepote, kjer je za tretma poskrbela Nina, ki je kot sem že omenila moja amazing lash stilistka. Nina pa ni samo lash stilistka, ampak je tudi pedikerka in profesionalna maserka, ki poskrbi za prijetno vzdušje med tretmaji. Njena dobra volja in profesionalnost mi vedno polepšata dan. Zaradi nje odidem iz salona vedno zadovoljna in zelooo sproščena. Globinska nega je bila najbolj sproščujoč tretma kar sem jih kdajkoli doživela (no kidding). Celoten ambient je bil zelo sproščujoč. Posebej moraš paziti, da ne zaspiš med celotnim tretmajem 😀

Definitivno se bom še vrnila v salon in ne samo za podaljševanje trepk. Tudi za kakšno sproščujočo masažo 🙂 Kožo sem imela po tretmaju rahlo pordelo, na mestih kjer mi je stisnila mozoljčke. Nekaj dni kasneje pa je koža sijala in je še vedno mehka in lepa.

O svoji dnevni rutini, kako skrbim za svojo kožo, bom pa še pisala v kakšnem posebnem prispevku 😉

Lep dan ti želim!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja