– DH fashion obsession –

– Lep pozdrav fashioniste <3 –

Cilj bloga je definitivno predstaviti slovenske oblikovalce, ki delujejo v Mariboru in nasploh v Sloveniji. Menim, da se vsi premalo zanimamo za to področje in upam, da se bo v prihodnosti to področje veliko bolj cenilo, tako kot ročno izdelana, ter unikatna oblačila.

V Mariboru najdemo DH fashion, ki je znan po svojih edinstvenih oblačilih, ki so vpadljiva in kvalitetna. Sama znamka govori že sama za sebe. Mene so enostavno navdušili!

Verjetno mislite, da so brezrokavniki zastareli in da je to kos, ki ga nosijo naši dedki in babice. Pri DH fashion to definitivno ne velja, saj je brezrokavnik tako zelo moderen in vpadljiv, da bi ga lahko nosila vsaka modna navdušenka. Celotna kolekcija je vredna ogleda in nakupa.

V ateljeju od DH fashion se ne počutimo neopažene tako kot recimo v kakšni večji trgovini, saj se nam oblikovalec David Hojnik osebno posveti. Tukaj nismo številka, ki bo kupila majčko, ki jo že ima vsaka druga punca na ulici.

Hello fashionistas.

I really wanted to show you on my blog Slovenian designer who work in Maribor and in general in Slovenia. My opinion is that most people do not care and they are not enough interested in local fashion. I hope this will change in the future because this is such an important theme.

In Maribor we can find DH fashion. They are famous for their unique and quality fashion, which is so fab and worth every cent. They have a fashion studio here in Maribor, where you can find the entire collection and the designer David Hojnik gives you styling advises and what to wear.

You would think a west is a boring old piece of clothing, but not for DH fashion! Let the pics speak for themselves.

West / DH fashion

Bomber jacket / H&M

Jeanske / New Yorker

Torbica / Michael Kors Hamilton bag

Choker / Stradivarius

Shoes / Mass

Kaj menite o looku? What do you think about the look?

Have a nice week !

5 Komentarji

 1. Sara
  31. 1. 2017 / 18:36

  Najprej ne smem pozabit pohvalit tvoje fotke in outfite ne samo pri tej objavi ampak nasplosno. Vsekakor pa si me navdusila predvsem s celotno filozofijo tvojega bloga, ki se zelo razlikuje od ostalih modnih blogerk na slovenski sceni. Se mi zdi da se da premalo poudarka na slovenskih ustvarjalcih in prevec na neke fast fashion kose in trgovine. Res je, da so kosi v obicajnih trgovinah bolj dostopni oziroma cenejsi je pa vseeno lepo videti da kot modna blogerka opazis in cenis tisto kar je nase – slovensko. Uglavnem you go girl!

  • sweetannesblog
   Avtor
   31. 1. 2017 / 19:15

   Sara hvala ti. Tvoj komentar mi je danes mejdal dan in da ne obupam z blogersko potjo 🙂 <3 <3 <3

 2. Maja
  9. 2. 2017 / 12:39

  Joj tale look je pa za dol past! Woooow, res. Ne morem se ga nagledat. Noro dobro ti paše vse (da ne govorim o šminki). Skratka fuuuuuul dober look. 🙂

  Fotke so pa super itak.

  • sweetannesblog
   Avtor
   10. 2. 2017 / 17:45

   Hvala Maja :* <3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja